Your address will show here +12 34 56 78
Cafè og pub

Blue Lagoon

Kafè og pub i Selje sentrum med utsikt mot havet.

Restaurant

Doktorgarden

Doktorgarden vart bygd i samband med at kommuna fekk sin eigen distriktslege, og den første legen flytta inn i 1921. Huset vart då brukt som både doktorkontor, venterom og privat bustad for legefamilien. No vert Doktorgarden drifta som kafé og gjestgiveri, med både kunstutstilling, sal av kunst/måleri/bøker og catering-tilbod. I kafèen vår kan du nyte deilig heimelaga mat, mens du beundrar utsikta over den vakre Selje-bygda.

Kafè

Havbris Cafè

Koselig kafé og møteplass på Nabben i Selje sentrum. VI har uteservering og alle rettigheter.

Pub

Njord

Njord er ein koseleg, lokal pub der du kan slappe av med god drikke i maritime omgivelser. Enkelte helger er det levende musikk, se våre event side for detaljer. Pub lokalisert på Leikanger, Stadlandet.

Restaurant

Stormfast

I restauranten Stormfast kan du nyte et godt måltid med utsikt over havet. Vi kan by på lokale og tradisjonelle retter. Restaurant lokalisert på Leikanger, Stadlandet.

Kafè

Strandro

Varm og innbydende kafè like ved stranda i Hoddevik. Vi serverer barrista kaffe, småretter, sandwicher og søtsaker. Kafè lokalisert i Hoddevik, Stadlandet

Restaurant

Vestkapp Restaurant

Vestkapp er kjend som det vestlegaste fjellplatået i Noreg, og ruvar 497 meter over det berykta Stadhavet. På toppen av Vestkapp finn du Vestkapp Restaurant, med store vindauge slik at du kan nyte maten saman med anten ei spektakulær utsikt eller full storm på Stad. Kokkane tek stoltheit i heimelaga mat heilt frå grunnen av, og nyttar kun norske, gode råvarer. Menyen vert skifta ut månadleg, og tek utgangspunkt i gamle tradisjonar, men har ein moderne vri og spanande smakar.